Blog, Lifestyle, Nieuws

Gelukzoekerskwartet launch 13 november

Proost op zondag 13 november van 16.00 tot 19.00 uur met ons op de samenwerking met illustrator Ellis van der Does en de geboorte van ons LYKKE x Ellis D Gelukzoekerskwartet.
Verwacht een extra warm welkom met dikke knuffel, Ellis D op geitenwollensokken, oud-Hollandse spellen, een kwartetcompetitie en tarotkaartlezing. Alle drankjes zijn van het huis!
Kwartetcompetitie
Streef jij ook naar bewustwording? Doe dan mee aan de mindful kwartetcompetitie: verzamel de meeste kwartetten van iedereen uit categorieën als Meditatiecursus en Tantra weekend.
De kampioen krijgt een kwartet en kleurplaat mee naar huis. Gelukkiger dan dat kan niet!
Tarotkaartlegging
Al die verbinding met anderen is leuk, maar wanneer was de laatste keer dat je dit met jezelf deed? Voor die behoefte hebben we tarotkaart-expert Judith Eykelenboom uitgenodigd. Zij zal je op donatie in een persoonlijke lezing dichter naar je innerlijke wijsheden begeleiden.
Oud-Hollands en Ecstatic Dance
Voor iedereen die lekker geland is, hebben we ook een paar oud-Hollandse spelletjes. Zoek verbinding achter de sjoelbak of met een potje Boter kaas en eieren. Zweef je liever ff door, dan kan dat over de dansvloer tijdens het Ecstatic Dance uurtje.
Ecstatic Dance
Nog even je beweging voor deze week op peil krijgen. DJ Steven Timothy zorgt voor de muzikale begeleiding met zijn jaren 80 en 90 tunes en planfluit house. Move freely tijdens deze muzikale reis.
Expositie
De nieuwe expo van EllisD wordt deze middag geopend. Met haar visuele interpretatie op het thema daten en geluk vinden in jezelf. Ellis van der Does, ziet woorden visueel voor zich. Bij een wolkenkrabber denkt ze eerder aan een handje dat een wolk krabt dan aan een gebouw. Ze verwerkt dat soort woordgrapjes graag in haar illustraties.